Van Groene Huize interieurbeplanting opent nieuwe showroom

Showroom Van Groene Huize

Medio februari opent Van Groene Huize interieurbeplanting haar deuren naar haar nieuwe showroom. De nieuwste plantenbakken, laatste designs en meest moderne plant combinaties zullen worden tentoon gesteld aan iedereen die op zoek is naar nieuwe kantoorbeplanting. Van Groene Huize is specialist op het gebied van het inrichten van een kantoor met beplanting. Of het nu een om een eenvoudige plantenbak gaat of een grote groene wand, Van Groene Huize interieurbeplanting helpt u om een juiste keuze te maken! 

Waarom een showroom voor kantoorbeplanting?

Van Groene Huize maakt een uniek ontwerp op basis van uw wensen en budget, juist hiervoor is de showroom van een toegevoegde waarde u kunt een juiste keuze maken uit de verschillende opties die voor u klaarstaan. Onze showroom valt op door de verscheidenheid aan planten en plantenbakken met unieke designs, dat in combinatie met verschillende nieuwe technieken uit de branche hierbij moet u denken aan groene wanden, unieke plantenbakken en de gekweekte vormen voor de beplanting. 

Mocht u onze showroom willen bezoeken neem dan gerust contact op met Van Groene Huize interieurbeplanting, de koffie staat al klaar!